PARTNERSCHAP

 

Speciaal voor bedrijven, evenementen, andere groot gebruikers biedt Dami World een Partnerschap aan. Zij kunnen tegen inkoopprijzen tassen & accessoires laten maken voor eigen gebruik of voor de doorverkoop. 

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de wensen en de mogelijkheden. Zo wordt er besproken wat voor materiaal er beschikbaar is binnen de organisatie of bij de klanten, welk(e) tasmodel(len) & accessoires er gewenst zijn er of er nog wensen zijn op het gebied van personalisering, bijvoorbeeld een eigen informatiekaartje of merklabel.

Er kan gebruik worden gemaakt van eigen banner(s). Zo krijg je als bedrijf je eigen materiaal weer terug maar dan als bruikbaar item! Ook bestaat er de mogelijkheid om gebruik te maken uit de voorraad banners van Dami World.

Je kunt als bedrijf of organisatie ook je gebruikte banners doneren aan Dami World. Op deze manier wordt voorkomen dat de reclamebanners op de afvalberg terecht komen en ben je als bedrijf milieubewust bezig.

Wil je de tassen & accessoires een persoonlijke touch geven? Dat kan! We kunnen ze voorzien van een eigen informatiekaartje of merklabel.

Meer weten over het inkopen of laten maken van tassen & accessoires? Stuur dan een mailtje naar

 

Voor de zakelijke algemene voorwaarden klikt u hier: KLIK

Get in touch

 

facebook   instagram